اگر می خواهید وارد شغل حسابداری شوید اما هیچ شناختی از آن ندارید و یا فارغ التحصیل این رشته هستید اما به دلیل داشتن استرس و نبود اعتماد به نفس لازم برای انجام کار حسابداری، نمی توانید در این حرفه ورود کنید و احساس می کنید باید در یک دوره آموزشی در یک آموزشگاه فنی حرفه ای حسابداری شرکت کنید؛ باید بگوییم این صفحه به خوبی می تواند به شما کمک نماید. گذراندن دوره آموزش حسابداری ویژه بازار کار به همراه مدرک، جزوه و فیلم های آموزشی رایگان و با هزینه مناسب به شما کمک می کند تا با مباحث مقدماتی و کاربردی حسابداری به خوبی آشنا شده و زمینه آموزش حرفه ای شما را به صورت کاملا عملی در دوره فوق العاده و منحصر به فرد شغل حسابداری (حسابداری عملی) فراهم آورد.
نیک؛ بهترین واحد برگزارکننده دوره حسابداری بازار کار
دوره آموزش حسابداری بازار کار پرمخاطب ترین دوره آموزشگاه های حسابداری فنی حرفه ای است که موسسه نیک توانسته است با برگزارکردن این کلاس در بالاترین سطح کیفی، کارآموزان این دوره را برای ورود به بازار کار تاحد زیادی کمک نماید.
نیک به عنوان واحد برتر سازمان فنی حرفه ای به خوبی می داند در حال حاضر شما چه نیازی دارید و چه نیازی در آینده خواهید داشت. به همین دلیل برای رسیدن شما به هدفتان برنامه های خاصی را در نظر گرفته است.
یک حسابدار برای ورود به بازار کار به چه مهارتهایی نیاز دارد؟
برای شنیدن یک جواب منطقی باید ابتدا از این طرز فکر که شخص مشاور، برای منافع خودش داره مشاوره میده دست بردارید و از افراد خبره کمک بگیرید.
شما اگر شخصی را برای انجام اموری مانند لوله کشی ساختمان و یا برق کشی ساختمان بیاورید، مطمئنا انتظار خواهید داشت که تمام تجهیزات لازم را به همراه داشته باشد. برای یک حسابدار و رزومه اش نیز چنین است.
یک حسابدار می بایست بتواند در طی یکسال عملیات حسابداری را از ابتدا یعنی استقرار سیستم، صدور اسناد مربوط به رویدادهای مالی طی سال اعم از خرید و فروش، حسابداری مالیات بر ارزش افزوده و حسابداری حقوق و دستمزد برای تهیه لیست بیمه و مالیات، تهیه گزارشات فصلی، بستن حسابها و اصلاح آنها در پایان سال مالی و نهایتا تهیه صورتهای مالی اعم از ترازنامه و سود یا زیان و اظهارنامه مالیاتی مربوط به عملکرد سالانه را انجام دهد.
در نتیجه با توجه به توضیحات بالا نیاز است یک حسابدار علاوه برداشتن تسلط به اصول حسابداری، مالیات بر ارزش افزوده، حسابداری حقوق و دستمزد، می بایست متناسب با هرسطح کار حسابداری، یک نرم افزار را تسلط داشته باشد و در کنار آن از یادگیری نرم افزار اکسل به هیچ عنوان غافل نشود، چرا که نرم افزارهای مالی به هرمیزانی هم که از طراحی قوی برخوردار باشند، باز هم پاسخگوی نیاز صددرصدی مخاطبین خود نخواهند بود.
موارد گفته شده برای شروع کار حسابداری عالیست اما برای پیشرفت در این شغل می بایست متناسب با موقعیت های شغلی مختلف، آموزشهای لازم را گذراند. برای مثال حسابدارانی که مایل به انجام حسابداری بهای تمام شده یا حسابداری تولیدی ها هستند، باید این نوع حسابداری را آموزش ببینند و این موضوع برای شاخه های دیگر هم صدق می کند. (حسابداری پیمانکاری، حسابداری بهای تمام شده سفارشات خارجی و…)